Híreink

Gimnáziumi ONLINE Nyílt Nap

Kedves Érdeklődők!

Az új szabályozások miatt a december 7-re tervezett gimnáziumi nyílt napunkat ONLINE tartjuk meg ZOOM alkalmazás használatával. 

A meghívó linkjét hétfőn, december 6-án fogjuk közzé tenni, kérjük, feltétlenül figyeljétek a honlapot és/vagy a facebook oldalunkat: forraswaldorf.hu, facebook/forraswaldorfiskolagyor

A ZOOM előadáson való részvétel szükséges technikai feltételei, előkészületek:

Ahhoz, hogy csatlakozni tudjatok a zoom meetinghez, az alábbi eszközök valamelyikével készüljetek elő:

asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon: kérünk titeket, gondoskodjatok arról, hogy a zoom alkalmazás minden esetben legyen letöltve az eszközre. Igaz, ez nem vesz sok időt igénybe, de aki még nem használta ezt az alkalmazást, mindenképpen javasolt, ha előre megteszi ezt, ne kezdéskor kelljen kapkodni. Az alkalmazás letöltése és vendégként való alkalmazása INGYENES!

Egyéb szükséges eszközök: hangszóró, mikrofon, esetleg webcamera, ha nem eleve beépített. Legeslegjobb: akármilyen egyszerű, olcsó, de működő füles.

A letöltési linkek innét érhetőek el: https://zoom.us/download

Asztali gép/laptop esetén válaszd: Zoom Client for Meetings

Tablet / okostelefon esetén az App Store-ból illetve Google Play-ből tudod letölteni az eszközödre az alkalmazást, keresőszó: zoom

A további technikai tudnivalókkal hétfőn folytatjuk, amikor az elérési link is kikerül.

Várunk Titeket nagyon nagy szeretettel, addig is, szíves figyelmetekbe ajánljuk intézményvezetőnkkel, Márkus Andreával tavaly készül interjútKüldje tovább ismerősének!

Vissza


netsol.hu